atv

A Soros-hálózatokkal szemben további bekeményítés várható, mert folyton schengenkednek

Ezek szerint eddig kesztyűs kézzel bánt a kormány a civilekkel, ezért van az, hogy incselkednek, ahol tudnak. Nekik Schengen sem szent.

(A videó az atv.hu-tól származik.)

Vannak más eszközök a kormány és a parlament kezében.

– válaszolta Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke az ATV-ben arra a kérdésre, hogy mire gondolt Orbán Viktor Tusványoson, amikor azt mondta, lehetnek még keményebbek az általuk a Soros-hálózat részének tartott civil szervezetekkel szemben.

Németh szerint „a hazai jogszabályokkal és az európai uniós jogszabályokkal Soros NGO-i teljes egészében szembemennek”, arra a kérdésre pedig, hogy mit jelent majd a keménység velük szemben, azt mondta,

meg lehet kezdeni annak bizonyítását, hogy megsértik a schengeni törvényeket.

A Fidesz alelnöke szerint a schengeni jogszabályok kimondják a külső határok védelmét, ezek a szervezetek pedig „nem szervezhetnek oda illegális bevándorlókat”. Arra a kérdésre, hogy „ez következik most, ezzel fogják vádolni őket?”, Németh azt válaszolja,

„nem vádoljuk, ők folyamatosan ezt csinálják”.

Végül példának hozza, hogy a szicíliai ügyész is azzal vádolt civil szervezeteket, hogy emberecsempészekkel játszanak össze.

A Fidesz kommunikációjában az elmúlt hónapokban egyre durvábban maffiázza és bűnszervezetezi a korábban dícsért és elismert szervezeteket, de eddig a politikai nyilatkozatokon kívül semmit nem tettek hozzá, hogy ezt mire alapozzák. Németh szavaiból már látszik az irány, amivel továbbviszik ezt az állítást.

Ugyanebben az interjúban Németh arról is beszélt, hogy a sajtótájékoztatóján vele vitatkozó újságírók hivatásos rendbontók voltak, illetve hogy a Jobbik is Soros György tervét hajtja végre.

444.hu

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.