Faszén Fesztivál Tatabányán – és sokféle büfékocsi

Szeptember 9-én rendezik meg Tatabányán először a Food Truck Show-t és a hagyományokhoz híven szeptember második hétvégéjén lesz a Faszén Fesztivál immáron új és gyönyörű helyen, a Csónakázó-tónál.

Az idei év különlegessége, hogy ugyanazon a napon és megegyező helyszínen várja a szervező Tatabánya Pont a Food Truck Show látogatóit és a Faszén Fesztivál csapatait. A rendezvény ingyenes.

A Food Truck Show és Faszén Fesztivál színpadán késő délután fellép Nagy Feró és a Beatrice. A gasztronómiai kínálat tartogat meglepetéseket, hiszen a Csónakázó-tó partjára leparkolnak a hazai street food ismert autós képviselői. Nem csoda, hiszen ezek a stílusos büfékocsik mostanában élik virágkorukat Magyarországon. A guruló gasztronómia képviselőinek krémje tehát szeptemberben begurul Tatabányára a Csónakázó-tóhoz.

PROGRAM:

A Food Truck Show-ra belépő nincs, a rendezvény ingyenes.

Egész nap: vidámpark

10:00 E.C.D.S. Zoltán Erika Táncstúdió Tatabányai Iskolája

11:00 AForce-1 Táncsport Egyesület

14:00 Ördögi Vonósok cigányzenekar

13:00-17:00 Főzőverseny felnőtt és junior kategóriában – Regisztráció és asztalfoglalás érkezési sorrendben történik a helyszínen kialakított Információs Pontban. Nevezési lap a cikk végén található! Várjuk az Önök csapatát is!

17:00 Nagy Feró és a Beatrice

18:30 Party Syndrom – utcabál

via boldoguljtatabanyan.blog.hu

Címlapfotó:  coolerlifestyles.com

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.