Folytatódik a véres családi háború

Legalább hét rendőrautó és két rendőrmotor vonult a Markusovszky kórházhoz Szombathelyen szombaton délután, hogy elejét vegyék egy újabb véres összecsapásnak két család tagjai között. Az érintettek hetek óta vérre menő verekedéseket folytatnak. – írja a nyugat.hu

Információink szerint egy szakonyi és egy szombathelyi család tagjairól van szó, akik elvileg egy gyermekelhelyezési ügyön kaptak össze, mára azonban szinte mindenért összevesznek, ha találkoznak.

Két hete Szombathelyen először a zeneiskola mellett estek egymásnak rudakkal és fémszerszámokkal, majd másnap a közeli Fő téren folytatódott a csetepaté. Akkor a Szombathelyi Rendőrkapitányság az ügyben – őrizetbe vételük mellett – csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Úgy tudjuk, szombaton szúrt sérülésekkel szállították kórházba az egyik érintett család tagját. A sérüléseket bizonyosan nem kerti munka közben szerezte, mivel a mentőt rendőrautó is követte, illetve hamarosan mindkét család tagjai megérkeztek, erős rendőri biztosítás mellett. Értesüléseink szerint a szombathelyi Markusovszky kórházban tettlegességre nem kerülhetett sor és a kiabálást, gyalázkodást is megelőzték a rendőrök. A betegek és a látogatóba érkezők azonban érezhették a feszültséget a sürgősségi tömb mellett.

nyugat.hu

Címlapfotó: Tánczos Mihály

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.