Hogyan kényszerítik szexre a nők a férfiakat?

Az esetek ritkán derülnek ki, mert a férfiak még a nőknél is jobban titkolják, ha ilyesfajta támadás éri őket. A kutatás szerint az „erősebbik” nem képviselőinek 80 százaléka nem mondta el a családtagjainak sem az esetet.

Tehát milyen módszereket használnak az említett hölgyek abból a célból, hogy ágyba kényszerítsék párjukat?

A gyengébbik nem képviselőinek 22 százaléka fenyegetéssel és zsarolással érte el a kívánt célt, a férfiak arról panaszkodtak, hogy a nők a kapcsolatuk megszakításával, választottjukról szóló hamis pletykák terjesztésével kényszerítették őket az aktusra. Az áldozatok 14 százalékát fizikai erőszak is érte, volt, hogy fegyverrel kényszerítették őket engedelmességre.

Persze a közvélemény azt hiszi, hogy a férfiaknak mindig van kedvük a kedvesükkel kufircolni, de ez nagy tévedés. A “Minden férfi egyforma, mindegyik csak ugyanazt akarja” mondás gyakran elhangzik, de vagy nem igaz, vagy igaz a nőkre nézve is.

A társas kapcsolatban élő nők egy része szinte semmitől sem riad vissza, hogy társától megkapja azt, ami jár.

Egy brit kutatásban 154 olyan férfi vett részt, akiket arra kényszerítették, hogy szexuális kapcsolatot alakítsanak ki egy nővel.

A 154 férfi közül csak ketten tettek feljelentést, bíróságig egy ügy sem jutott el.

A férfiak többsége nemi erőszakként jellemezte a történéseket, ám ezeket a brit jogrendszer nem tekinti annak. A kutatás vezetője szerint ez azért van, mert a jog szerint a behatolás ténye számít, ez pedig nem történt meg a férfiakkal szemben. Ez utóbbi azért kicsit megnyugtató tény.

via ZOOM

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.