JÓL TELJESÍTETT A KÖZGYŰLÉS

Pontosabban a kormánypárti képviselők teljesítettek jól a 25-i tatabányai közgyűlésen. Nem akartak kimaradni a megyei jogú városok sorából, megérdemlik Orbán Viktor dicséretét. De tőlem nem kapnak. – írja egy olvasónk. Levelét változtatás nélkül közöljük.

facebook-fotó

Eddig a kormánytól több éven éven keresztül csak a migránsozást, félelemkeltést hallottuk. Összemosták a fogalmakat. A közgyűlésen viszont az ellenzéki képviselőket vádolták meg ezzel, mondván, hogy ködösítenek.

Felszólítást kaptak arra is, hogy ne pártjaik véleményét olvassák fel, hanem valljanak színt. Mintha a fideszes képviselők nem központi kottából játszottak volna! Ez az esti híradásokból egyértelműen bebizonyosodott, hiszen egy másik városban is ugyanazt a határozati javaslatot fogadták el, mint nálunk.

Az ellenzéki képviselőket többször „kiosztották”: gyáva megfutamodók, sunnyognak, vádaskodnak.

Azt is megtudtuk, hogy a tatabányaiak érdekeit csak a városi fideszesek képviselik, az ellenzékiek csak pártpolitikát hangoztatnak. Tényleg? Ez a sürgősséggel tárgyalt napirend nem a kormány erősítését szolgálta?

Azokra a felvetésekre persze nem kaptak választ a „sunnyogók”, hogy hol van a Soros-terv, vagy hány civil szervezet van a városban, akik ellen védekezni kellene?

A közgyűlés végül elfogadta a határozatot (az ellenzék a jobbikos képviselőn kívül nem szavazott). Elutasították a Soros tervet, ami nincs. Felszólították a kormányt, hogy jogszabályokkal lépjen fel a Soros által támogatott civil szervezetek ellen. Ezt pedig már a kormány megtette nélkülük is.

Szomorú színjáték, kormánypropaganda volt az egész, ami több mint 2 órán keresztül zajlott. Bezzeg arra a napirendre, ami tényleg közvetlenül érinti a tatabányaiakat, a költségvetés megtárgyalására másfél órát fordítottak, a vasútállomás akadálymentesítését pedig napirendre sem vették.

Nekem nem kell olyan városi testület, ahol vakon kiszolgálják a kormányt! Ennyire félnek a saját miniszterelnöküktől?

Soros bérence

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.