NEM KONZULTÁLOK!

Nagy erővel zajlik a Nemzeti Konzultáció. Mostanra talán sikerült minden címre kijuttatni a vaskos, közepes méretű borítékot a szorgos postai kézbesítőknek. Egyik olvasónk is megkapta a levelet, íme ő így reagált a Kormány írásos megkeresésére:

“Szombaton megtaláltam a postaládánkban Magyarország Kormányának levelét.

Még fel se bontottam, már mérges lettem tőle. Kibontás után csak fokozódott a rossz érzésem.

Először Orbán Viktor sorait kezdtem el olvasni. „Mi mindig az egyenes beszéd hívei voltunk…” – írta. Na, itt abba is hagytam az olvasást. Igen? Az egyenes beszédé? A miniszterelnök elfelejtette a páva-táncát, meg azt, hogy ne azt figyeljük, amit mond, hanem azt, amit csinál?

Tovább nem is olvastam, áttértem a következő lapra. Ezen a kormány azt kéri, hogy maradjunk kapcsolatban! Jé, nem is tudtam, hogy eddig kapcsolatban voltunk – akkor hogy maradhatnánk? Eddig sem válaszoltam egy konzultációs levélre sem, mind a kukában landolt. Továbbra sem engedem meg, hogy megkeressenek.

A 3. lapon fel lettem szólítva, hogy a Soros-tervet ne hagyjam szó nélkül. Nem hagyom, ezért írok. Mutassa már meg valaki nekem ezt a tervet! Hiába próbálkoztam, nem találom. Úgy, hogy a kérdőívet már nem voltam hajlandó elolvasni. Először küldjék el a tervet, ha nekik megvan.

Addig kuka!

De nagyon sajnálom azt a sok fát, papírt, elköltött milliárdokat, amik így végezték.”

Bagoly

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.