Tömegverekedés tört ki VV Soma miatt a bulinegyedben

A Való Világ 8 győztese, Soma szombaton este kocsmai verekedésbe keveredett a VII. kerületben – tudta meg a 24.hu. Két társaság került összetűzésbe egy kocsmában, a vita középpontjában pedig VV Soma állt. A valóságshow-szereplő és barátai körül asztalok és székek borultak, Soma a földre esett, és a biztonságiaknak kellett beavatkozniuk.

A 24.hu-nak VV Soma be is ismerte, hogy szombat este balhéba keveredett, és elmesélte, szerinte hogy történt.

“Éppen indulni készültünk a barátaimmal, amikor egy srác odaszólt, hogy ‘térdelj le, te kutya’. Először legyintettem, mondtam, hogy fejezze be, és viselkedjen normálisan. Nem kerestem a balhét, de elém állt, és addig ismételgette ezt, hogy nem lehetett elkerülni a konfliktust. Nem hagytam magam, és odébb tessékeltem. Ezután ő meglökött, és akkor felpattant az egész társaság. Kisebb tömegverekedés alakult ki, a két banda egymást ütötte. Én is ütöttem, ők is ütöttek, de úgy tudom, senkinek nem esett komolyabb baja” – mondta Soma. Úgy emlékszik, véletlenül csúszott el, és csak egyetlen ütést kapott, amitől kicsit bedagadt az arca, de jól van.

“Egy régi ismerősömmel beszélgettem, aki egy csinos lány, és kavartunk egy kicsit. Nem vagyok benne biztos, de azt hiszem, ő a kötözködő srác társaságával volt, és valami nem tetszhetett nekik” – árulta el VV Soma.

A fiatalember a Facebookján is értekezett a történtekről:

Tegnap Esti Tortentekrol oszinten!🔥🆘

Geplaatst door VV Soma op zondag 17 september 2017

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.