Útba esik jövet, menet a fideszes Békemenet

Egy ideje már hiába vártuk az újabb békemenetet, az mégsem indult meg. Pedig sokan szeretjük e hazában – a műfajában egyedi – közterületi bohóckodást. Sokat nevetünk az álszent szervezők tökéletesre fejlesztett képmutatásán, a megvezetett sereg birkaként vonuló nyáján, a hazájukat féltőn szerető ifjak korosodó alteregóinak ámokfutásán  a fővárosi utcákon.

“Csak akkor vonulnak, ha szarban a Fidesz.”

– mondja a buszon egy középkorú férfi. A körülötte állók bólogatnak. Egy eléggé rosszul öltözött, látványosan aluliskolázott fiatalember – nem törődve az aktuális témával – azt meséli:

“Nálunk is járt egy nő. Azt mondta, hogy itt kell aláírni. Anyám már írni akarta, akkor néztem meg, hogy Fidesz van rajta. Elküldtem a nőt a p……-ba. Aztán másnap anyám magától aláírta, meg az én adataimat is beírta nekik. Nem voltam otthon.”

Az emberek véleménye eléggé megváltozott. Már nyíltan merik szidni a kormánypártot, nem szól közbe senki. A békemenetes emberek hitele elszállt, tényleg a nevetség tárgyát jelentik a hétköznapi emberek számára.

Lehet, hogy igaza van a középkorú férfinak, mert a hódmezővásárhelyi malőr előtt senki sem akart menetelni, most meg egyszerre nyüzsögni kezdtek a fizetett idióták meg a megvezetett balekok is.

Tényleg komoly gondok lehetnek a kormánypártok anyagcseréjével…

És szót kér a széklet: Bocsi! Kaki vagyok, nem szar!

 

Kakadu

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.